Oklingerne

Den lille landsby Hørmestrup har et stinkende problem: Den lokale losseplads. Den skæmmer området og byens borgere, der på grund af stanken må se langt efter turister, er bekymrede for områdets eksistens. Noget skal der ske!
Derfor har den 11-årige Max, der er søn af byens borgmester og dennes ambitiøse kone, en talentfuld lobbyist, indledt et tophemmeligt samarbejde med den skøre professor Skumversen og dennes niece Lotte om at udvikle en maskine, som kan løse det stinkende problem - men fortæl det ikke til Maxs mor, der forbyder ham enhver kontakt med den skøre professor.
Men hov, hvad er nu det? En dag møder Max nogle små grønne væsener på lossepladsen: Oklingerne. Hele familien af Oklinger har bosat sig midt i den største bunke skrald sammen med deres drage Flammerumpe, og det går snart op for Max og Lotte, hvad Oklingerne kan betyde for Hørmestrup. For Oklingerne spiser affald! Og da Oklingerne endeligt har fundet et rigtigt hjem i Hørmestrup, ser alt ud til at gå op i en højere enhed.
Men uheldigvis har borgmesterens kone og den skruppelløse bygherre Hammer andre planer med lossepladsen: De vil anlægge et wellness-center for at lokke turister tilbage til byen! Er Oklingernes drøm forbi, før den er begyndt? Nej, for Hammer har ikke taget højde for Max, Lotte og deres nye grønne venner…
”Oklingerne – Velkommen til Hørmestrup” er baseret på den populære børnebogsserie af Erhard Dietl. Serien er oversat til mere end 13 sprog og Oklingerne har gået sejrsgang over hele verden. I Danmark der indtil videre udkommet lydbogen ”En dragefest for Flammerumpe” på forlaget Lindhardt og Ringhof.
Spilletid: 1 time og 26 min.
Censur: Tilladt for alle
Fre 03/12
16:45
Lør 04/12
16:45
Søn 05/12
16:45
Man 06/12
16:45
Tir 07/12
16:45
Ons 08/12
16:45
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk
Luk bestillingsvinduet