Ammonite

Kate Winslet giver en af karrierens bedste præstationer overfor en lige så stærkt spillende, Saoirse Ronan i dette romantiske drama. Palæontologen Mary arbejder i en lille by nær den sydengelske kyst i 1840'erne, hvor hun finder fossiler, som hun kan sælge til turister for at forsørge sig selv og sin aldrende mor.
En dag ankommer Roderick Murchison til byen med sin hustru, Charlotte, der er ramt af en personlig tragedie. Han tilbyder Mary penge for at se efter Charlotte, mens han er bortrejst. Dette fører hurtigt til sammenstød de to kvinder. Men da uventede følelser langsomt begynder at opstå mellem dem, bliver det begyndelsen på en kærlighedsaffære, der vil ændre de to kvinders liv for altid.

Albertslundbiograferne følger myndighedernes retningslinjer for et trygt biografbesøg, herunder reglerne for afstand i salen og kvadratmeter-regulativet. Derfor er antallet af sæder blevet begrænset og vi indlægger, automatisk, 1 tomt sæde mellem hver booking. Grupper, i nær kontakt med hinanden, må I gerne sidde sammen. Ellers skal I hver især oprette jeres egen booking, så I også får holdt afstand når I er i biografen. Det er på grund af restriktionerne kun muligt at købe billetter.
Husk Coronapas eller Testudskrift (max 72 timer gammelt) og mundbind, som skal bæres indtil man sidder på sin plads i salen.
Spilletid: 2 time og.
Censur: Tilladt over 11 år
Tor 20/05
17:00
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk
Luk bestillingsvinduet