Nobody

Hutch Mansells liv er pænt, velordnet og forudsigeligt. Han passer sine rutiner, sit arbejde, sin motion, sin familie - også selv om forholdet med konen er gået fra det rutineprægede til det følelsesløse. Og så sker indbruddet. Selv om Hutch kunne have grebet ind og forsvaret sit hjem, så gør han det ikke. Hans søn foragter hans svaghed. Hans datter er knust, fordi tyvene tog hendes ganske værdiløse, men elskede armbånd. En længe ulmende vrede blusser op i Hutch, som beslutter sig at sætte tingene på plads med en dødbringende effektivitet. Da hans indestængte raseri går ud over en flok tilfældige bøller, kommer han imidlertid på tværs af den russiske mafia. Og de går efter familien. Det viser sig at være en stor fejl af dem, at tro at bogholderen Hutch bare er en Nobody.

Albertslundbiograferne følger myndighedernes retningslinjer for et trygt biografbesøg, herunder reglerne for afstand i salen og kvadratmeter-regulativet. Derfor er antallet af sæder blevet begrænset og vi indlægger, automatisk, 1 tomt sæde mellem hver booking. Grupper, i nær kontakt med hinanden, må I gerne sidde sammen. Ellers skal I hver især oprette jeres egen booking, så I også får holdt afstand når I er i biografen. Det er på grund af restriktionerne kun muligt at købe billetter.
Husk Coronapas eller Testudskrift (max 72 timer gammelt) og mundbind, som skal bæres indtil man sidder på sin plads i salen.
Spilletid: 1 time og 32 min.
Censur: Tilladt over 15 år
Tor 20/05
19:15
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk
Luk bestillingsvinduet