Abonnement

Oplevelser tæt på

Et stort nyt program med et alsidigt udbud ligger på bordet.

Sæson 2019-2020 er blevet planlagt med sædvanlig optimisme - trods besparelser på MusikTeatrets budget. Vi må så se, om de seneste meget succesfulde år kan fortsætte. Vi håber på jeres entusiasme og støtte og sætter priserne mikroskopisk op.

Der er den sædvanlige blanding af Teater, Opera, Stand Up og Shows og igen i dette program tilbud om mere koncertprægede events.

Der er børneteater, der er solooptræden, der er meget store produktioner og der er gensyn med nogle af de største publikumssucceser gennem tiderne i Albertslund; The Show - A Tribute to ABBA, Thriller Live, The Greatest Love /The Whitney Houston Show - alle fra London West.

Der er de store danske show-navne; City Singler, Linie 3, Ørkenens Sønner - og et meget glædeligt gensyn med Europas bedste balletkompagni Quorum Balletten, som var her i 2014 med Corro o Fado - og nu kommer tilbage til Esbjerg, Randers og Albertslund med deres nyste Saudade - Back to Fado.

Der er også et gensyn med kæmpesuccesen fra foråret 2019, Anders Matthesen vender tilbage med Anden bringer ud efter to total udsolgte forestillinger i april - og Den Russiske Nationalballet berører os igen med Svanesøen. 

Anbefalelsesværdig er også en helt ny genre med Pub-showet fra London, Choir of Man - helt ubeskriveligt!

Stand Up navnene taler for sig selv - og koncertnavnene, Moonjam og Rugsted & Kreutzfeldt er den skønneste nostalgi, medens teaterstykkerne er velbeskrevne i dette program - så GO´ FORNØJELSE.

I skal som vanligt vælge minimum FIRE forestillinger pr. husstand/medlemskab. Der er kun mulighed for skriftlig indmeldelse - selve indmeldelsestalonen skal sendes, afleveres eller mailes (findes på   www.mute.dk) til MusikTeatret, hvorefter den behandles i indkommen rækkefølge. Man modtager så senere et registreringsbevis med bekræftelse af de ønskede forestillinger og med angivelse af placeringer i salen. Til en række forestillinger vil der kun være salg af Gulv-billetter - dette gælder de fleste almindelige teaterforestillinger samt de fleste familieforestillinger.

Nyhedsbreve og remindere om betalingsfrister udsendes i løbet af sæsonen KUN på mails til abonnenterne.

Go´ sæson til alle!

Bestil billetter

Download programmet her

 

© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk