What's Love Got To Do With It - Tina Tuner tribute

What's Love Got To Do With It kommer til MusikTeatret med en ultimativ hyldestkoncert til en af de mest ikoniske og elskede musikartister i vores generation, Tina Turner

Dette nye, internationale show er en fejring af Tina Turners lange og storslåede karriere. Publikum kan glæde sig til en aften med masser af energi og god stemning, hvor Tina Turners største hits synges af det fantastiske vokaltalent Elesha Paul Moses og et ti mand stort liveband.

Tina Turner er ikonisk på mange måder - ikke mindst i hendes stemme, udseende og sceneoptræden, og Elesha Paul Moses leverer Tina Turner 100% hele vejen igennem showet på overbevisende og fantastisk vis. Det er fantastisk, hvordan hun har formået at adoptere Tina Turners energiske fremtoning på scenen. Eleshas stemme er forrygende, og hun synger de legendariske hits respektfuldt og med en overbevisning, der gør, at man skulle tro, det var Tina Turner selv, der stod på scenen.

Nu kan Tina Turner-fans i Danmark glæde sig til et brag en koncert, når vi med denne musikalske rejse fejrer rock- og soullegendens 50 år lange karriere.

Glæd dig til et fantastisk og energisk show med alle Tina Turners største hits, inklusiv Proud Mary, River Deep, Simply the Best, Private Dancer, Nutbush City Limits og mange flere.

Bemærk, at hyldestkoncerten ikke er godkendt af eller tilknyttet Tina Turner Estate.

Corona:
MusikTeatret følger gældende restriktioner i forhold til forsamling, afstand og andet.
Spilletid: 1 time og 30 min.
Tor 05/05
19:30
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk
Luk bestillingsvinduet