Respect - Tribute to Aretha Franklin

Den ubestridte Queen of Soul, Aretha Franklin, hyldes på scenen i MusikTeatret i et mageløst live-show med fantastiske sangerinder, der dykker dybt ned i Franklins elskede sangskat, der spænder bredt fra gospel til R&B, jazz og pop.

Showet byder på genhør med udødelige hits som 'Respect', 'I Never Loved a Man', 'Chain of Fools' og 'Angel' i et kæmpe hyldestshow til en af musikkens store legender, The Queen of Soul - Aretha Franklin.

Hyldestshowet er en energiudladning uden sidestykke, der gør det vanskeligt at blive i stolen. Franklins store hits fremføres af et fremragende live-orkester - og hele seks stærke, udtryksfulde kvinder på vokal med stjernen

Darnita Rogers i front
Darnita Rogers er som Franklin selv rundet af gospelmusikken og har hengivet en ikke uvæsentlig del af sit liv og sin karriere på Aretha Franklins musik og liv - og kærligheden til musikken og materialet stråler ud over scenekanten og deler ud af den power, som Aretha Franklin formåede at skabe med og omkring musikken i en karriere, der spændte over 60 år.

Glæd dig til RESPECT - A Tribute to Aretha Franklin - der udover at fokusere musikalsk på The Queen of Souls liv og karriere - muligvis også lærer dig nyt om sangerinden.
CSB

Corona:
MusikTeatret følger gældende restriktioner i forhold til forsamling, afstand og andet.
Spilletid: 1 time og 30 min.
Tir 12/10
19:30
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk
Luk bestillingsvinduet