Lisbeth Zornig Andersen - Sund og glad hele livet

Lisbeth Zornig Andersen i MusikTeatret
Sund og glad hele livet - om kroppens skraldemænd og skytsengle

KUN salg via Softtalk Billetter klik her

Ja, du kan faktisk forsinke din aldring. Måske ikke for at leve evigt, men for at få et langt og sundt liv med færre livsstilssygdomme. Men hvordan? Det korte svar er, at du skal aktivere kroppens skraldemænd og skytsengle - og stimulere din egen indre lykkefabrik. Lisbeth Zornig Andersen fortæller med humor i øjenhøjde om nemme, lystfyldte og videnskabelige veje til at bremse aldringen og blive stærk, slank og glad - mens du samtidig kan nyde kaffen og æblekagen, og hvorfor ikke et godt glas vin. Det er ikke svært, bare man ved hvordan.

Det nye sorte indenfor sundhedsvidenskaben er at bremse vores aldring. Ikke for at vi skal være stramme og ungdommelige hele livet - selv om det absolut kan være en god sidegevinst - men fordi man efterhånden har forstået, at der er et stort sammenfald mellem en livsstil, der bremser og forsinker aldringen, og et sundt og langt liv uden de livsstilssygdomme, vi ellers risikerer at udvikle. Men hvordan gør vi det uden påbud, forbud og formaninger, der stresser og begrænser?

Lisbeth Zornig Andersen fortæller i dette nye foredrag, som er en selvstændig fortsættelse af succesforedraget 'Tigerdyrskuren - sundhed, selvværd og livskriser' - om de nemme, lystfyldte og videnskabelige veje til at bremse aldringen og være stærk, slank og glad livet igennem. Det handler enkelt sagt om at aktivere kroppens vigtige skraldemænd og skytsengle, og hvordan vi udvikler vores egen indre lykkefabrik. Hvordan? Efter foredraget har du svaret.

Corona:
MusikTeatret følger gældende restriktioner i forhold til forsamling, afstand og andet.
Spilletid: 2 time og 30 min.
Tir 07/09
19:00
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk
Luk bestillingsvinduet