De Urolige

De Urolige - Efter Linn Ullmanns roman

Oplev Linn Ullmanns internationale succesroman - nu som teater.
"At se, at huske, at begribe". Sådan begynder Linn Ullmanns bog. Det er en fortælling om minder og glemsel og alle de historier, der udgør et liv.

Stykket skildrer et barn, som vokser op med to forældre, der er koryfæer. Det handler om barnets opvækst, om kærligheden mellem forældrene og om faderens sidste tid. Fortællingen springer i tid, og vi møder datteren som lille pige, som teenager, som voksen kvinde og mor. Hele vejen kæmper hun for at få sine forældres opmærksomhed og kærlighed. Men uroen er konstant til stede i dem alle.

De urolige er en legende og gribende fortælling om et barn, der ikke kan vente med at blive voksen, og om to forældre, som kæmper med livet. Den excentriske familie portrætteres af tre af dansk teater stærke skuespillerinder.

Romanen blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris i 2016, og det er Skuespillets husinstruktør Thomas Bendixen, der står bag iscenesættelsen.

Skuespilchef Morten Kirkskov introducerer her forestillingen:
Medvirkende: Kirsten Olesen, Tammi Øst og Stine Schrøder Jensen
Iscenesættelse: Thomas Bendixen
Scenografi og kostumedesign: Maja Ravn
Lysdesign: Mårten K. Axelsson
Dramatisering: Karen-Maria Bille
Oversættelse: Karen Fastrup


Det Kongelige Teater

Corona:
MusikTeatret følger gældende restriktioner i forhold til forsamling, afstand og andet.
Spilletid: 1 time og 40 min.
Man 24/01
19:30
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk
Luk bestillingsvinduet