Michèles Meet´N´Greet - Peter Ingemann

VEJLEDNING i den specielle købsmetode i forhold til Corona Kriterierne:
Alle ledige pladser kan købes - men for at holde afstand til dem, der sidenhen køber billetter, skal man gøre følgnde:
Skal man bruge 1 billet - skal man vælge en af "Solobilletterne" , så man ikke efterlader solobilletter.
Skal man bruge 2 billetter - skal man vælge en fri "Duo-mulighed", så man ikke efterlader solobilletter.
Skal man bruge 3 billetter - skal man finde en Trio-åbning".
Skal man bruge mere end 3 billetter, kan man vælge en kombination, der giver det ønskede antal og ikke efterlader solobilletter.
Man kan skrive til www.mute.dk for en præcis hjælp !!MICHÈLES MEEt`N´GREET - PETER INGEMANN
Mød Peter Ingemann i det forrygende talkshow Michèles Meet ’n’ Greet med journalist og TVvært Michèle Bellaiche som vært.

Der er nu åbent for en unik mulighed for at sikre sig billetter til en sjældent udbudt aften i selskab med en af landets største og mest folkekære TV-personligheder; Peter Ingemann!
I en åbenhjertig, direkte og hudløst ærlig scenesamtale tilrettelagt af den erfarne TV-kollega Michèle Bellaiche vil publikum komme helt tæt på mennesket bag navnet Peter Ingemann.
Hans barske opvækst, hans karriere, der begyndte på en lille lokal radiostation i Silkeborg, hans foragt for snobbede og selvhøjtidelige mennesker og hans store fascination af verdenshistorien - og ikke mindst "de dumme svin"!
Peter Ingemann behøver næppe nærmere præsentation! Han er gentagne gange blevet kåret som landets bedste mandlige underholdningsvært – med flere succesfulde programserier på samvittigheden – heriblandt ”Størst”, ”Ingemann og besættelsen” og selvfølgelig de populære og efterhånden legendariske knallert-programmer rundt i landet.
Udover en allerede omfattende TV-karriere har Peter Ingemann udgivet to meget personlige, selvbiografiske bøger – ”Ingemanns land – Et familiedrama” og ”Elsk afgrunden”, der begge tager et nødvendigt opgør med familie og fortid. Der er både sjov og alvor på en aften, der bliver krydret med hylende morsomme anekdoter og historier. Det bliver en stor aften – måske endda DEN STØRSTE…
Peter Ingemann glæder sig til at komme i dialog med publikum og besvare spørgsmål, og som en fast tradition hos Michèles Meet’n’Greet udloddes der præmier til aftenens bedste spørgsmål…!
Spilletid: 1 time og 55 min.
Tir 18/05
19:30
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk
Luk bestillingsvinduet