Romeo & Julie

VEJLEDNING i den specielle købsmetode i forhold til Corona Kriterierne:
Alle ledige pladser kan købes - men for at holde afstand til dem, der sidenhen køber billetter, skal man gøre følgnde:
Skal man bruge 1 billet - skal man vælge en af "Solobilletterne" , så man ikke efterlader solobilletter.
Skal man bruge 2 billetter - skal man vælge en fri "Duo-mulighed", så man ikke efterlader solobilletter.
Skal man bruge 3 billetter - skal man finde en Trio-åbning".
Skal man bruge mere end 3 billetter, kan man vælge en kombination, der giver det ønskede antal og ikke efterlader solobilletter.
Man kan skrive til www.mute.dk for en præcis hjælp !!De var her i sidste sæson, og nu gæster ét af Europas førende balletkompagnier, Quorum Ballet, igen MusikTeatret - denne gang med deres version af "Romeu e Julieta".

Koreografen Daniel Cardoso giver kærlighedstragedien Romeo og Julie et moderne strejf med sin nyfortolkning af balletklassikeren.

Fortællingen om Romeo og Julie er uden tvivl ét af Shakespears mest kendte værker. Nu kan du opleve portugisiske Quorum Balletten fremføre deres version af den tragiske historie, som er moderniseret til at afspejle vores nuværende samfund.

Balletten Romeo & Julie er inspireret af den originale fortælling, som man stadig den i dag kan relatere til i højere eller mindre grad. Det skyldes nok, at kærlighed i den reneste form som ubetinget, gennemsigtig og forløsende fortsat er centrum for forskning, forundring og rastløshed.

I denne opsætning bliver Romeo og Julies centralitet udfordret og multipliceret i en moderne vision, hvor alle i salen kan være Romeo eller Julie. I et univers, hvor alle mænd og kvinder individuelt krydser hinanden på en eller anden måde i en symbolsk rejse, hvor man oplever forskellige måder at elske på.


Der danses til båndet musik.
Spilletid: 1 time og 50 min.
Man 23/11
19:30
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk
Luk bestillingsvinduet