Disco Tango

VEJLEDNING i den specielle købsmetode i forhold til Corona Kriterierne:
Alle ledige pladser kan købes - men for at holde afstand til dem, der sidenhen køber billetter, skal man gøre følgnde:
Skal man bruge 1 billet - skal man vælge en af "Solobilletterne" , så man ikke efterlader solobilletter.
Skal man bruge 2 billetter - skal man vælge en fri "Duo-mulighed", så man ikke efterlader solobilletter.
Skal man bruge 3 billetter - skal man finde en Trio-åbning".
Skal man bruge mere end 3 billetter, kan man vælge en kombination, der giver det ønskede antal og ikke efterlader solobilletter.
Man kan skrive til www.mute.dk for en præcis hjælp !!Disco Tango - Grand Prix Gallashow

Hvem kan ikke huske de gode gamle dage, da alle danskere samledes om fjernsynet én bestemt aften om året - gamle som unge, venner og masser af børn. Der blev stemt og heppet!…

Disco Tango showet bliver et kæmpe festfyrværkeri af 50 års Melodi Grand Prix - en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke.

Alle kan synge med på de store internationale vindersange som selvfølgelig ikke er glemt. Med musik og gode historier bliver publikum ført gennem 50 års grand prix historie. Og holdet kunne ikke være bedre sammensat - fælles for dem alle er at de er fuldstændig VILDE med Grand Prix og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix.

Anette Heick, Silas Holst, Lonnie Devantier, Bryan Rice og Gry sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard og hans fantastiske orkester.

Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet...…

Hvad skete der med Lonnies store røde Telefon fra Hallo Hallo? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden Drejer? og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport?

Find ud af det, og få en festlig aften i Musikteatret.
Spilletid: 2 time og 10 min.
Tor 19/11
20:00
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk
Luk bestillingsvinduet