Hjælp jeg er PSYKISK SJOV !

Hjælp jeg er PSYKISK SJOV!!

Et fantastisk underholdende stand-up show med flere fremadstormene komikere. Mange har du set på tv, andre vil du have dit første hylende morsomme møde med denne aften.
Flere end 10 komikere stiller gratis op og underholder i det nye show 'Hjælp jeg er PSYKISK SJOV!!' onsdag d. 18 december i Albertslund Musikteaters koncertsal.
Grunden til at disse super-sjove komikere har valgt at stille op og bidrage til showet er simpel;
Overskuddet af billetsalget går til Psykiatrifonden og deres vigtige arbejde.

Showet vil indeholde komik af mange arter, nogle vil måske snakke om psykiatri og psykisk sygdom, andre vil muligvis fortælle om forskellige tomatsorter.
Køb en billet og vær med til at støtte den gode sag. Vær med til at bryde et tabu om psykisk sygdom, og få en aften du aldrig glemmer.
Arrangør og aftenens vært hedder Oliver Ljunggren.
Han er komiker og selv psykisk syg og bruger bl.a. stand-up comedy som et redskab til at bryde tabu om psykisk sygdom.
Blandt de optrædende komikere ses blandt andet: Dan Andersen, Mads De Krak, Brian Mørk, Anders Stjernholm, Sebastian Dorset med flere.
"Det mentale helbred i vores samfund er værd at gøre opmærksom på. Og samtidig er det ret sjovt materiale til stand-up. Altså Tourettes og ADHD er jo nærmest gaver til comedyen…" - Anders Stjernholm.

Fakta: Psykiske lidelser udgør den største sygdomsbyrde i samfundet med 25 % i forhold til det samlede sygdomsbillede, mens kræft står for 17% og kredsløbssygdomme står for 15,2%.

Dato: Onsdag den 18. december kl. 20:00
Sted: Albertslund Musikteater, koncertsalen
Billetpris: 175 kr. + gebyr


Billetsalg:
"Tryk BILLETTER på denne side"

Overskuddet fra arrangementets billetsalg går til Psykiatrifonden: www.psykiatrifonden.dk
Spilletid: 2 time og 25 min.
Ons 18/12
20:00
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk
Luk bestillingsvinduet