Suspekt Nytårskoncert

ALT UDSOLGT

Billetsalg via

Traditionens tro ingen jul uden nytår!

I december 2017 startede Suspekt deres egen juletradition op. Et ønske om at kunne holde jul med hele den store Suspekt familie, der jo rammer bredt i det danske land.
I år har Suspekt valgt at vende snuden hjem og pynte Albertslund op til jul.
De hardcore fans ved at denne tradition altid slutter med et nytårsbrag! Ingen undtagelse i Albertslund!

"Disse koncerter adskiller sig fra det, som man for eksempel har kunnet opleve på festivalerne vi har gæstet henover sommeren.
Vi vil grave lidt frem i gemmerne og udfordre vores 6 album store bagkatalog, plus det løse. 20 år på bagen giver mulighed for også at spille andet end de indlysende hits, og det har gennem traditionen med disse julekoncerter vist sig at være en stor succes, specielt hos de supportere der har fulgt os igennem mange år. Med andre ord, vil der blive gravet i alt fra Ingen Slukker The Stars og Prima Nocte, til helt nye numre som vi hidtil ikke har spillet live før. -Og mon ikke der også kommer en sang eller to fra hjemstavnen", fortæller Suspekt.

Som altid til en Suspekt koncert, bør man lade forventningerne blive hjemme på hylden. Det vil med garanti være gaver i form af overraskelser til hver enkelt gæst, når Suspekt ruller ind med både gamle og nyopfundne traditioner;

GODT NYTÅR!
Spilletid: 3 time og.
Lør 28/12
21:00
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk
Luk bestillingsvinduet