ComKean - Youtuber!


 

ComKean - Youtuber!

Gå ikke glip af youtuberen ComKeans tredje one-man show, der garanterer en fest for både børn, unge og deres forældre!

FREDAG DEN 28. MARTS KL. 17.00

Billetter: 275 kr./ung 235 kr. + gebyr

Alle børnene vil være det. Forældrene forstår det ikke. Men ComKean ER det. Han er youtuber, og med flere end 200.000 abonnenter er han en af Danmarks største. Nu kommer han rundt i hele landet med det største show, han nogensinde har lavet.

Plottet i showet er kort fortalt: Det er ikke nemt at være youtuber i dag. For nogen prøver at slukke for YouTube - for evigt! - og ComKean mister alle sine abonnenter! Men måske kan publikum hjælpe med at redde ham. Og redde YouTube! Men hvad med forældrene? Hvem holder de med?!

"YouTuber" markerer ComKeans tredje one-man show og byder på noget for fans i alle aldre, inklusiv forældre - der med garanti også kommer til at få en fest. ComKean laver en dynamisk fusion af gaming, teater og standup comedy, og garanterer en energisk og måske lettere støjende oplevelse, når ComKean indtager de danske scener!

Showet inviterer publikum til at spille en aktiv rolle, med masser af sjov, larm og interaktion er "YouTuber" designet til at være en oplevelse, hvor hele familien kan samles og nyde et par timer fyldt med underholdning!

ComKean stiller op til selfies efter showet!

Varighed 80 minutter uden pause

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 80 min.
    Andet
    Ingen

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.