Bad Boy - Mick Øgendahl


 

Mick Øgendahl - BAD BOY
Komikeren Mick Øgendahl er klar med nyt one man show

FREDAG DEN 11. APRIL 2025 KL. 19.00
Billetter: 415 kr.


Til efteråret 2024 og foråret 2025 drager én af Danmarks absolut sjoveste komikere på omfattende turné med sit nye One Man Show: BAD BOY - og du kan opleve ham i MusikTeatret Albertslund.

Den folkekære komiker stævner igen ud på en maraton-distance med sit nye one man-show: BAD BOY. Gennem
sine 'I DON'T GIVE A FUCK'-briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.

"Mit kommende show skal først og fremmest være sjovt. Det er drevet af nysgerrighed og skepsis. Et mentalt frikvarter, hvor den evige sociale kontrol må vige pladsen for den frie tanke. Noget kan nemlig godt være rigtigt, selvom det er HELT forkert."

Mick Øgendahl har været en del af toppen i dansk komik i snart 30 år. Han tager publikum med på en rejse, hvor både de store og små spørgsmål bliver vendt. For han forbeholder sig retten til at være forvirret. Så hæng de fine fornemmelser i foyeren og gør dig klar til at vælte rundt i porcelænsbutikken med nationens evige elefant:
Mick Øgendahl.

Det bliver klumpet og uelegant - men frem for alt SJOVT!
"Jeg glæder mig til at slippe tøjlerne og bare galopere frit. Bare strække ud. Så kan det godt være, at jeg river en bom ned eller to, men sådan må det være. Så er det jo bare op på hesten igen. Det er jo foran publikum, du lever. Sejre og nederlag... Man ved aldrig, hvor det ender. Men hvor er det fedt! Det er jo hele essensen af at
optræde."

Microphone Entertainment

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 110 min.
    Stand Up
    Ingen

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.