Litteratur live - Sara Blædel - AFLYST


 

Litteratur live - Sara Blædel m/hemmelig gæst

AFLYST - Både Sara Blædel og Søren Dahl er i gang med at skrive hver deres bog, og deres deadlines er blevet rykket frem for aflevering af manus - derfor har de valgt at aflyse arrangementet.Oplev forfatteren Sara Blædel i et forrygende underholdende talkshow med samtalens mester Søren Dahl.

Litteratur live er en turné med nogle af landets mest elskede forfattere rundt i landets kultur- og koncerthuse med titlen: "Litteratur live"

Sara Blædel og Søren Dahl indtager scenen i en række underholdende samtaler omkring Sara Blædels store forfatterskab.

Hvert talkshow byder på en "hemmelig" gæst der bidrager med overraskende og underholdende vinkler live og indgår i samtalen - hvem ved, måske en retsmediciner, en musiker, en kriminalinspektør, en skuespiller - glæd jer.

Vi lover det bliver en helt særlig oplevelse for publikum.

Sara Blædel har solgt mere end 5 millioner bøger og er udkommet i 55 lande, og det bliver en enestående lejlighed for hendes mange danske læsere og fans at få en helt særlig og personlig oplevelse.

Mere om Sara Blædel:

Det stod ikke skrevet, at Sara Blædel skulle blive en af Danmarks mest succesrige forfattere. Selvom hendes far er den Cavling-pris belønnede journalist Leif Blædel og hendes mor skuespillerinden Annegrethe Nissen, valgte Sara til en start en helt anden livsbane, ikke mindst fordi hun som ordblind aldrig havde forestillet sig, at hun skulle gøre karriere inden for "skrive-branchen". Hun uddannede sig først til tjener, siden hen til reprokopist, men hun kunne ikke tåle de stoffer, der arbejdes med i trykkeribranchen og blev alvorligt syg. Faktisk var hun på kanten af en invalidepension, men besluttede sig for, at det bare ikke kunne være rigtigt!

På trods af ordblindheden begyndte hun ikke desto mindre at arbejde som journalist og startede også et krimiforlag, Sara B., på et tidspunkt, hvor krimier slet ikke var "på mode". Langsomt modnedes tanken om selv at skrive en krimi, og en dag dukkede Louise Rick op i Saras hoved og nægtede at gå igen. Til sidst var Sara nødt til at begynde at skrive, fordi Louise blev ved at banke på.

Sara Blædel debuterede i 2004 med Grønt støv, den første bog i serien om kriminalassistent Louise Rick.
Allerede næste bind, Kald mig Prinsesse, slog for alvor Sara Blædels navn fast som en af Danmarks førende krimiforfattere, og efterhånden som de følgende bøger er udkommet, er hun fire gange af læserne blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter - i dag kendt som Martha-prisen. For det foreløbig sidste bind i serien modtog hun i 2014 den prestigefyldte forfatterpris De Gyldne Laurbær, og hendes bøger er solgt i mere end 5 millioner eksemplarer og under udgivelse i 38 lande.

Den tredje søster er sidste bind i en trilogi om bedemandsdatteren Ilka, der rejser til USA, hvor hun har arvet en bedemandsforretning efter sin far. De tidligere bind i trilogien er Bedemandens datter og Ilkas arv.
Bor i København. Har en søn. Lykkelig ejer af hele to hunde - Cooper og Cajsa. Stolt indehaver af motorbåden Eileen.

Sara er ambassadør for Red Barnet.


Mere om Søren Dahl:

Søren Dahl radiovært, foredragsholder, forfatter. Han er uddannet musikpædagog ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Søren Dahl er kendt som værten på det ikoniske radioformat Cafe Hack og DAHL på HACK. I flere år landets mest lyttede radioprogram, og lige nu er han vært på en Podcastserie for Jyllandsposten.

I sin karriere har Søren Dahl interviewet en lang række store personligheder med vidt forskellige baggrunde, og han er kendt som samtalens mester.

Søren Dahl er forfatter til flere bøger og har skrevet tre julekalendere til DR.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 130 min.
    Teater
    Ingen

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.