Ikke noget pis


 

Ikke noget pis
Hvordan står det til med manden og hvor skal han hen? Det er blevet tid til at høre fra ham igen.

ONSDAG DEN 20. MARTS 2024 KL. 19.30
Billetter: 305 kr./ung 220 kr.


En ny fortælling om manden og hans humør presser sig på. Hvad har manden at byde på, og hvem har brug for ham? Hvordan synes han egentlig selv det går? Instruktør Kamilla Wargo Brekling undersøger, hvordan det er at være mand i dag i en strittende og morsomt udleverende og ærlig forestilling, der skærer ind til benet: Hvordan går det, mand?

Det er femten år siden skuespillerne Lars Mikkelsen, Janus Nabil Bakrawi, Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen og Henrik Prip sammen med Kamilla Wargo Brekling satte manden under lup i succesforestillingen PIS, som blev kåret til årets bedste turnéforestilling.

Dengang måtte manden forholde sig til voksenlivets forpligtelser, småbørn, karriere og selvfølgelig kvinden. Han var næsten udødelig og i hvert fald uforbederlig. Nu mødes holdet igen, i en ny sammensætning, i en forandret verden. Der er sket meget siden sidst.

Kamilla Wargo Brekling skriver og instruerer en skarp komedie om at være mand i dag på baggrund af de fem skuespilleres egne fortællinger, refleksioner og oplevelser.

MEDVIRKENDE:
Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen, Henrik Prip

Opdatering 03.10.23: KASPER LEISNER overtager fra Lars Mikkelsen og ZAKI YOUSSEF erstatter Janus Nabil Bakrawi. To fantastiske skuespillere, som glæder sig til sammen med de øvrige, at komme på besøg hos jer med denne roste, rørende og morsomme forestilling.


Det Kongelige Teater

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 85 min.
    Teater
    Teater

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.