PLATT-FORM


 

PLATT-FORM tager successhow rundt i hele landet

Publikum og anmeldere var flade af grin, da PLATT-FORM i 2022 havde premiere på deres seneste show Er vi gået for langt? i Glassalen i Tivoli. Nu er Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby klar til at få endnu flere danskere til at skrige af grin, når de tager på turné i hele landet fra marts 2024 med deres prisbelønnede satireshow, der blev kaldt "genialt", "nyskabende og banebrydende".

Mille, Laus og Jakob dannede PLATT-FORM i 2013, og siden er det blevet til tre shows, anmelderne har kastet stjerner efter. I 2017 og 2018 var trioen værter ved Bodilprisen, lige som de i 2018 havde ansvaret for at føre publikum trygt og sjovt igennem den storslåede Reumertpris i Skuespilhuset i København.

- Vi glæder os helt vildt til at komme rundt i landet og forhåbentligt få folk til at tisse lidt i bukserne - af grin, selvfølgelig, lyder det fra Jakob Fauerby.

Publikum, der sikrer sig billetter til PLATT-FORMs Er vi gået for langt? kan da også forvente et show fyldt med sang, sjove tekster og kærlige satiriske spark til både dem selv og publikum, når gruppen indtager scenen i MusikTeatret Albertslund.

Panduro Management

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 120 min.
    Teater
    Teater