Handicapforhold

Teleslynge
Der er teleslynge i Lillebio, samt koncert-/teatersalen (fra række 5 på Gulv-sektionen).

Kørestol
For kørestolsbrugere er der adgang i gadeplan til koncert-/teatersalen, Bio og foyer.
Vi har minimum to kørestolspladser i alle vores sale.
I biograferne er der plads til kørestole på forreste række i Bio, og bag bagerste række i Lillebio. Adgang til Lillebio via lift (der betjenes af vores personale).

I Koncertsalen er kørestolspladserne ved siden af et alm. sæde. Husk at oplyse om behov for kørestolsplads i forbindelse med reservation/køb af billetter. Der er begrænsede kørestolspladser.

Ledsagerkort
Handicappede der har behov for en hjælper, kan få denne gratis med i biografen eller til arrangementer i MusikTeatret, mod fremvisning af et gyldigt ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer. Der vil forekomme arrangementer, hvor ordningen ikke er gældende.

Ledsagerkortet giver indehaveren ret til at indløse en billet til en ledsager uden beregning, forudsat at indehaveren af ledsagerkortet køber en normal billet til fuld pris.

Det er desværre ikke muligt at købe billetter med ledsagerkort online. Dog er det muligt for gæster med ledsagerkort at maile eller ringe ind og reservere billetter. Det kræver blot, at der medbringes et gyldigt ledsagerkort ved afhentningen af billetterne.

Handicaptoiletter
Der er handicaptoilet i begge sider af foyeren.