Abonnement

Bliv medlem af MusikTeatrets abonnementsordning Tea* og spar penge på masser af gode oplevelser i MusikTeatret
1. Medlemskab af Tea* forusætter køb af billetter til mindst fire forestillinger
2. Et medlemskab af Tea* koster kr. 200 (pr. husstand)
3. Udfyld talonen på midtersiderne af MusikTeatrets Teaterprogram, aflever den i MusikTeatret eller send en mail til kontoret (kontor@mute.dk) og opnå medlemsrabat på hele sæsonen
 
- Overhold betalings-/afhentningsfrister
- Allerede solgte teaterbilletter refunderes IKKE
- Der bedes angivet specialønsker, såsom handicapplads (bedes bestilt tidligt, da der er begrænset antal pladser), dårligt syn, teleslynge, specielle pladsønsker 
 

 

OPLEVELSER TÆT PÅ
En ny sæson kan se sin begyndelse: Sæson 2022-2023
MusikTeatret beklager, at udbuddet af forestillinger, og udbuddet af internationale forestillinger på turné ikke er til bage i før ” Corona-epoken”. Når så samtidig MusikTeatret går ind i en ny periode med røre omkring Kulturhusets Profil og usikkerhed omkring de generelle økonomiske størrelsesordner, så er det væsentlige forklaringer omkring forsinkelserne.

Til gengæld står vi alligevel med et spændende, omfangsrigt og også på nogle punkter nyskabende katalog. Og vi er klar på alle leder !

En lang række stykker fra forrige, forrige sæson, som ikke kunne effektueres i sidste sæson på grund af Producenternes kontraktforhold kommer heldigvis på nu. Stykker som blev totalt ”nedlagt” i 2020 og som oveni købet havde solgt godt. ”Sommer i Tyrol”, ”Robin Hood”, ”Blinkende lygter”, ”Eks-Mænd”, ”Bugsy Malone” og ”One Night of Queen” - og TAK til Producenter for at have holdt disse forestillinger i ”kog”.

Og TAK for den øvrige perlerække af små og store teaterforestillinger, Stand-Up, Operaer, Foredrag og igen en masse ungdomsrettede events, der vil krydre året.

Slots- og Kulturstyrelsen løfter i den kommende sæson et samarbejde med to Vestegnskommuner – og det har resulteret i et umiddelbart og konstruktivt samarbejde mellem interessenten Mungo Park fra Allerød og MusikTeatret. Et samarbejde som har givet grobund for fire forestillinger, som alle vil blive opført som almindelige aftenforestillinger – og flere af dem også for uddannelsesinstitutioner i dagtimerne. 

Ud over de nu annoncerede forestillinger vil der komme yderligere på repertoiret med abonnent-rabat i løbet af sæsonen.

Vi glæder os til at se Jer i den nye sæson
Go´ Sæson til alle!