Abonnement

Oplevelser tæt på - men stadig med anbefalet afstand. 

Svært at skulle starte en ny sæson - tage hul på et nyt kapitel, når "hele bogen" igen, igen er blevet revet i stykker af Pandemien. 

Men netop hér er det nødvendigt at tage de positive briller på - erkende at kulturen og oplevelserne er noget af det mest essentielle i vores hverdag. 

Ved mange af arrangementerne står der "Rykket fra tidligere dato". Nogle af arrangementerne fra sidste sæson måtte helt aflyses og kunne ikke umiddelbart sættes op igen i det komplicerede system, som har været enormt svært for Producenterne - men flere af dem vil sikkert blive sat op i sæson 22/23 i stedet. 

Indtil da består repertoiret, af de forestillinger som blev udsat og forestillinger, der var planlagt til den kommende sæson: 2021-2022. 

Tak til alle for jeres forståelse for problematikken i forgangne sæson; og som vi påpegede sidste år, kan vi gentage: Coronatiden har været hård for alle, og MusikTeatret og personalet er som rådvilde cirkusheste, der savner savsmuldet og oplevelserne med de øvrige artister og først og fremmest publikum.

Sæson 2021-2022 er programlagt - og bliver sikkert, som vanlig, udvidet hen ad vejen. Vi håber på jeres entusiasme og støtte og forsikrer, at det vil være trygt og sikkert at overvære forestillingerne i MusikTeatret, som naturligvis overholder samtlige restriktioner. Vi starter efter alt at dømme med de nuværende restriktioner, men disse vil gradvist (forhåbentlig) blive lempet - og tænk vis sæsonen kulminerer med "de gode gamle dage" uden væsentlige påbud. 

Der er den sædvanlige blanding af Teater, Opera, Stand Up og Shows og igen i dette program tilbud om mere koncertprægede events og specielle videns-oplevelser og foredrag. Der er i sæsonen lagt nogle events ind med mere ungdomsappel og der er desuden medtaget en række gratisoplevelser i det nye samarbejde med Biblioteket. 

I skal som vanligt vælge minimum fire forestillinger pr. husstand/medlemskab. Der er kun mulighed for skriftlig indmeldelse - selve indmeldelsestalonen skal sendes, afleveres eller mailes til MusikTeatret (kontor@mute.dk), hvorefter den behandles i indkommen rækkefølge. Man modtager så senere en registreringsbekræftelse af de ønskede forestillinger og med angivelse af placeringer i salen. Til en række forestillinger vil der kun være salg af Gulv-billetter - dette gælder de fleste almindelige teaterforestillinger samt de fleste familieforestillinger. 

Nyhedsbreve og remindere om betalingsfrister udsendes i løbet af sæsonen KUN på mails til abonnenterne. Det vil også være via mails, at vi informerer om nye forestillinger og om væsentlige ændringer i de gældende Covid-restriktioner.' 

Vi er KLAR OG GLÆDER OS!! 

Go´  sæson til alle!

Download programmet her