Abonnement

Oplevelser tæt på

Vi ser frem til den nye sæson 2018-2019. Der er ikke mange ændringer i udbuddet - heldigvis. Naturligvis nye stykker - og vi kan igen nyde godt af en økonomisk forrygende sæson 17/18.

Repertoiret er altså i vante former - med blandt andet internationale gæstespil blandt andet ballet fra Moskva og 2 operaer samt en lang række spændende danske turneproduktioner - i den sædvanlige blanding af Teater, Opera, Stand-up og Shows samt mere musikalske koncerter, som er taget med i udbuddet og taget med i rabatordningen. Der er både morskab og alvor, og nogle gange begge dele på en gang. GLÆD JER!

Og vi holder fast i et familieteaterrepertoire med 4 mulige forestillinger. GLÆD JER!

I skal som vanligt vælge minimum FIRE forestillinger pr. husstand/medlemskab. Der er kun mulighed for skriftlig indmeldelse - selve indmeldelsestalonen skal sendes, afleveres eller mailes (findes på www.mute.dk) til MusikTeatret, hvorefter den behandles i indkommen rækkefølge. Man modtager så senere et registreringsbevis med bekræftelse af de ønskede forestillinger og med angivelse af placeringer i salen. Til en række forestillinger vil der kun være salg af Gulv-billetter - dette gælder de fleste almindelige teaterforestillinger samt de fleste familieforestillinger.

Nyhedsbreve og remindere om betalingsfrister udsendes i løbet af sæsonen KUN på mails til abonnenterne.

Go´ sæson til alle!

Download programmet KLIK HER

Bestil billetter

replika ure replika ure rolex replica ure
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk